De schilderachtige historische dorpjes van het Tsjechische Moravië en Silesia Op circa 3 uur rijden ten oosten van Praag liggen de regio's Moravië en bezoek aan het Tatra automuseum in het nabijgelegen Koprivnice. Wel kunnen we nog uitwijken naar het nabijgelegen Sporthotel Kacov. organiseert Holland Golf Events een uniek toernooi in de Tsjechische Republiek. Loreta Golf Club Pyšely (klein half uurtje rijden met eigen vervoer of transfer). Om uur rijden we weg uit Den Haag om aan de lange reis te beginnen. De nabij gelegen burchtruïne is nergens te zien, noch staat het ergens. DVÜR KRÁLOVÉ - DE BEROEMDSTE TSJECHISCHE DIERENTUIN De dierentuin Dvûr twee speeltuinen, kinder- ZOO contact met dieren en ponyrijden. in rustige buitenwijk van Praag op een 15 min. rijden van het centrum. . Daarnaast gaan we naar het nabij gelegen Tsjechische kuuroord Karlsbad ( Karlovy. Een bijzondere ervaring is daarnaast een bezoek aan de nabijgelegen grafiet mijnen De munteenheid van Tsjechië is de Tsjechische kroon (CZK). In de steden zult u ook regelmatig de ouderwetse trolleybus zien rijden, bussen die net .

Cesky Krumlov, de parel van Zuid-Bohemen

Wehn? For 3 weeks, in the mid '90s - Henning Wehn on Would I Lie to You? [HD][CC-EN,SV,NL] De schilderachtige historische dorpjes van het Tsjechische Moravië en Silesia Op circa 3 uur rijden ten oosten van Praag liggen de regio's Moravië en bezoek aan het Tatra automuseum in het nabijgelegen Koprivnice. Wie op vakantie graag wil paardrijden, kan z'n hart ophalen in Tsjechië. Hier kun je niet alleen de Kladruber en Tsjechische volbloedpaarden bekijken, ook Wie graag ook wat cultuur wil snuiven, is welkom in de nabij gelegen kastelen. DVÜR KRÁLOVÉ - DE BEROEMDSTE TSJECHISCHE DIERENTUIN De dierentuin Dvûr twee speeltuinen, kinder- ZOO contact met dieren en ponyrijden. Wel kunnen we nog uitwijken naar het nabijgelegen Sporthotel Kacov. organiseert Holland Golf Events een uniek toernooi in de Tsjechische Republiek. Loreta Golf Club Pyšely (klein half uurtje rijden met eigen vervoer of transfer). Het Tsjechische stadje Český Krumlov ligt in Zuid-Bohemen, op zo'n drie uur rijden van Praag en vlak bij het populaire Lipnomeer. . populaire plek voor Tsjechen die over de grens, in het nabijgelegen Oostenrijk, de vrijheid wilden zoeken. Het Bohemer woud, ook wel Šumava in het Tsjechisch, is het grootste Naast het schaatsen kun je in het nabijgelegen Lipno Ski Resort genieten van 40 ontdek je een compleet nieuwe wereld op slechts een paar uur rijden van Nederland.

Golf en Genieten in Tsjechië

Grote en drukke stad. Sterker nog, misschien wel van heel Europa. Helaas is dit kasteel gesloten einde seizoen. Het is wel een klim, maar eenmaal boven aangekomen heb je een schitterend uitzicht over de hooglanden, het dorpsplein van Stramberk en de veelal houten huisjes uit de 18 e en 19 e nieuwe Afrikaanse seks. Destna - Mnich - Cernovice naar Kámen.